Hamburguesas en Tio Joe

Hola, sóc el teu Tio Joe

T'en recordes de mi? Sóc aquell familiar del que tots parlen sempre i que vaig haver d'emigrar a EUA per treballar. Anys més tard he tornat al poble per explicar-te mil anècdotes i cuinar aquells plats que he après tot aquest time però amb el toc rústic de les meves arrels mediterrànies. Recordes quan venies al poble a veure'm i ens reuníem tota la family en aquelles taules enormes? Sabatilles d'estar per casa, tapets de punt de ganxet, amics d'estiu, kitchen de llenya i estris de conreu.. quins records!

Només tinc una manera d'entendre la cuina: tradició i ganes de jugar amb l'actualitat; la màxima cura en l'elaboració, sense adorns innecessaris; conec l'origen dels meus ingredients i m'implico al màxim en la producció perquè és la manera que entenc de cuidar a les meves i els meus friends i comensals com si fossin de la família.

La fórmula secreta de la meva cuina: Ingredients de qualitat top i de temporada, elaboració homemade i sobretot, tracte familiar, no hi ha més secrets, #parauladetiojoe.

Vacas cridas en libertad Pan artesano

Encara que a l'hora de servir-te sóc fast, en l'elaboració sóc slow. Un bon exemple de la importància del temps a la meva cuina casolana són les 9 hores de cocció a baixa temperatura que dedico a les costelles de senglar o les 4 hores que trigo a fer el meu brou casolà o els 30/40 dies que mantinc en càmera la carn de vaca vella de les meves hamburgueses per pujar-les a un altre nivell.

Com a qualsevol casa, preparo el best que em vaig trobant al mercat, lo que està al seu moment idoni, així que és molt habitual que trobis productes ecològics i de temporada en plats fora de carta, pregunta'm per ells!


4 hores

9 hores

30/40 dies

Cocinando en Tio Joe

Reserva par als teus esdeveniments i grups

M'encanta rebre-us a my home, organitzar festes i tallers perquè us ho passeu genial. Si ets una de les empreses que es volen sentir com at home en els seus esdeveniments i sorprendre en un ambient rústic sense sortir de la city, truca'm i organitzem un esdeveniment diferent, saps que el teu Tio Joe always estarà al teu costat per donar-te un cop de mà; també pots enviar-me un mail i et contestaré de seguida. Un gran kiss.


Green

+

Social

Pujo a la muntanya, tanco els eyes, respiro profundament, oloro a eucaliptus, a pinyes, a molsa, el sol m'acaricia la cara, m'ajupo a agafar terra amb les meves hands... Sóc rústic, ho porto dins. Sento un big respecte per el medi ambient, els animals, les tradicions, els pagesos, camperols i ramaders, el camp, la familia i els amics. Per això necessito actuar en conseqüència, ser eco-responsable, help a la comunitat i tractar de transmetre els meus valors als meus nebots. Porto un cotxe elèctric, reciclo, treballo amb materials compostables, ingredients en la mesura del possible de temporada i locals. Intento anar a l'origen dels meus ingredients i em preocupo desde com viuen les vaques fins d'on prové la farina del meu pa.

Fomento els àpats en familia i entre amics per a que la vida no quedi en exclusiva dins les xarxes socials. Intento que no es perdin les tradicions en una societat cada cop més digitalitzada i a la que li costa mirar al passat per aprendre d'ell. Organitzo tallers formatius sobre hostaleria per promoure na millor cultura d'hostaleria i restauració entre empleats i empresaris.

Restaurant family friendly

Gaudeixo quan vénen a veure'm els petits, vull que ells i tota la family se sentin còmodes, així que els dissabtes i diumenges al migdia els nens poden jugar amb les joguines que trobaran a la quadra del restaurant; aquests dies tindrem un animador de suport per donar-vos un cop de mà. A més a més si vols celebrar l'aniversari dels teus fills amb mi, et podem preparar la teva festa qualsevol tarda o a la sortida del cole perquè sorprenguis els seus amics. Truca i reserva!

Aprofitem els ingredients en el seu millor moment, no et perdis els plats de temporada!

LA BEST BURGER
DE BARCELONA

CONCURSO
HELLMAN'S 2016

On està la meva home

Us espero a my home, no tardeu que les burgers estan al foc, una abraçada!Rustic beer en Tio Joe

We open tots els dies de 12:00 a 16:00 i de 20:00 a 00:00 h.
Segueix-nos a facebook i instagram i et mantindrem al dia.

Truca'm 932 013 569